Voor welke doelgroep?

 

Eerst en vooral voor diabetespatiënten, want die hebben maar één derde van de doorbloeding in hun onderste ledematen in plaats van bij een gezond mens.

 

Bij hartfaalpatiënten, die zo al een gebrekkige bloedcirculatie hebben. ‘Ja, je moet weten dat door die massage met de Madrivi’ de doorbloeding in de onderste ledematen tot en met de knie enorm sterk toeneemt.

 

Geschikt voor mensen met problemen in de onderste ledematen:

 

* Slechte doorbloeding van de aderen

* Wintervoeten / Wintertenen

* Spataderen

* Spierkrampen

* Dikke voeten

* Wonden die moeilijk te genezen zijn

* Preventief toestel voor diabetespatiënten

 

Is dit iets voor in de sportwereld?

 

Vooral tegen de verzuring van de spieren. Wanneer een renner voor de wedstrijd dit toestel een kwartier gebruikt, zijn de spieren volledig los en de doorbloeding verdubbeld. Dit scheelt 50km in een koers en aan de meet worden de prijzen uitgedeeld. Dit is misschien wel een nieuw soort epo, maar door het gebruik van de Madrivi kunnen ze je niet straffen. Verder naar de atletiekwereld, voor korte afstandsprestaties. Na een massage heb je het gevoel alsof je loopt op wolkjes. De Madrivi biedt ongekende mogelijkheden. Het is een huis kamertoestel en gemakkelijk te gebruiken. Je schuift je voeten erin, een druk op de knop en je krijgt een deugddoende massage. Ik heb gebruikers die zeggen: << ‘Ik zou er bij in slaap kunnen vallen’ >>.

 

Wat zijn de symptomen van diabeet zijn? Hoe ontdek je dat je diabeet bent?

 

1. Wanneer je veelvuldig dorst hebt. Niet van die café dorst, maar vaak droge mond.

 

2. Gewichtsverlies. Ik neem aan dat je nu niet dagelijks op die weefschaal gaat staan, maar wanneer je voelt dat je broeksriem een gaatje verder moet dichttrekken, dan moet er wel ergens een lichtje gaan branden.

 

3. Veelvuldig plassen, opstaan ’ s nachts, wat je niet gewoon bent of al een keer meer opstaan dan normaal om te plassen.

 

4 .En dan, voor de mannen, prostaatklachten, gezwollen prostaat, ontstekingen. Meestal is het zo (suiker op peil- prostaatklachten verdwenen).

 

Wanneer je dus één of meerdere van deze symptomen bij je zelf kunt thuiswijzen, ga maar eens naar de dokter en laat maar eens een bloedstaal nemen, de kans is groot dat je er bij bent. Ga hier niet tegen vechten, want wanneer je er vroeg bij bent, kun je met een gepaste voeding, veel ellende besparen, want suikerziekte is een chronische ziekte, die kan sinds lang in je lichaam sluimeren en ondertussen één of meerdere lichaamsdelen aantasten.

 

Welke zijn nu de zwakste lichaamsdelen bij een diabetespatiënt ?

 

1. Diabetes en roken gaan zeker niet samen.

 

Bij diabetespatiënten die roken nemen de kansen op hart en vaatziekten in sterke mate toe, nicotine heeft voor eigenschap om grote en kleine bloedvezels te verharden, waardoor die uiteindelijk de bloedvaten gaan toe slippen . Daardoor gaat er minder bloed door het lichaam gaan stromen en heeft men een veel groter risico op hartinfarct of een beroerte. Dus jullie diabeet rokers, je bent gewaarschuwd.

 

2. De nieren:

 

Door een constante te hoge suikerwaarde in het bloed, kunnen de nieren schade oplopen.

Door die te hoge suikerwaarde verhoogd de bloeddruk en worden die omtrent 1 miljoen filtertjes in de nieren constant overbelast en kunnen die schade oplopen. Hierdoor verhoogd de afvalberg in het lichaam terwijl deze in feite zou moeten worden afgevoerd.

 

De symptomen van deze aandoening treden op, wanneer de nieren nog maar voor 15 à 20% niet meer werken.

De klachten zijn: meermaals plassen, zwelling van de benen, vermoeidheid, verminderde eetlust, hoge bloeddruk en overmatige dorst.

 

Wanneer de nieren maar voor 10% niet meer werken, spreekt men van nierdialyse of niertransplantatie .

 

3. De voeten: door de wet van Newton, de zwaartekracht, gaat suiker, die zwaarder is dan bloed, steeds gaan zinken tot in de toppen van je tenen. Ik heb nog nooit een diabetespatiënt geweten die door zijn suiker een vinger of een hand is geamputeerd, het zijn steeds de voeten, waar de problemen zich voordoen.

 

Die suikerstroop( want zo noemt men die rotzooi) gaat die minuscule kleine haarvaatjes in je voeten en tenen gaan dichtslippen en verder de aansluitende bloedvaten. Hierdoor krijgen je gevoelszenuwen, de uiterste uiteinden van je lange zenuwbanen geen voedsel of geen zuurstof meer en sterven die af. Dit noemt men neuropathie . Dit komt nooit meer goed, integendeel, dit gaat van kwaad naar erger en ten slotte geraak je in een rolstoel. En inderdaad, het gaat van kwaad naar erger. Een diabeet krijgt plots een blaar op zijn tenen, die blaar spat open en ’t is een wonde en die wonde gaat niet meer dicht. Als gezonde mens kun je nooit zo maar spontaan een wonde op je voeten krijgen.

 

 

Hoe komt dit nu ?

 

Gouden stelregel

 

1. Ons lichaam is continu bezig met zichzelf te vernieuwen, dit noemt men de stofwisseling van het menselijk lichaam.

 

Er zijn 2 mogelijkheden om die afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen:

ten eerste “ uitwendig “ en ten tweede “ inwendig “

 

Uitwendig: door eens goed te zweten komen die afvalstoffen samen met je lichaamsvocht, via je poriën naar buiten, ten tweede inwendig: kan door het bloed, via de longen , stoelgang en urine.

 

Maar uiteindelijk is de geleider naar deze organen "het bloed".

 

 

2.“Alles wat in ons lichaam kapot is, wilt het lichaam verlaten":

 

Vandaar het uitbreken van die blaar en het ontstaan van die wonde. We hebben in ons lichaam 2 soorten van bloedvaten, vertrekleidingen en retourleidingen. Die vertrekleidingen zijn onze slagaders en hoofdaders, die brengen zuurstof en voedselrijk bloed aan. En de retourleidingen die nemen alle afvalstoffen mee (deze worden dan ook de riolen van het menselijk lichaam genoemd) en via lever en nieren worden die dan gezuiverd.

 

En we weten dus ook, iemand wiens nieren niet meer functioneren, dat die mensen regelmatig naar de nierdialyse moeten, doen die niet frequent, dan raken die inwendig vergiftigd met alle gevolgen van dien. Wanneer nu die minuscule kleine haarvaatjes en zelfs aansluitende aderen toe geslipt zijn, kunnen die afvalstoffen niet meer worden meegenomen, dan breken die uit naar buiten.

 

Samengevat:

“Een lichaamsdeel dat geen bloed meer krijgt sterft af".

Dit is het begin bij een diabetespatiënt. Hier wil ik efkens nog terugkomen op de stofwisseling van het menselijk lichaam. Wanneer je in de zomer bruin gebrand bent van de zon en je gaat in het najaar niet meer onder de zonnebank, wat rest er in januari nog over van dat bruin kleurtje. ’t Is helemaal verdwenen, je hebt een nieuwe opperhuid gekregen, dit gaat je lichaamdoor, onlangs vroeg mij iemand, André hoe oud bent u nu precies? Ik heb reeds 3 jaar van mijn 10de hart versleten.

 

 

Die keek naar mij, precies of die had het in Keulen horen donderen. Kijk, toen ik 12 jaar oud was, heb ik geleerd in de lagere school in de les biologie, over de stofwisseling van het menselijk lichaam . Ik heb toen geleerd dat ons lichaam zich ‘ van vezels zich om de 7 jaar vernieuwd heeft, ook onze spieren en het hart is ook een spier, dus mag je er van uit gaan, dat je hart om de 7 jaar is vernieuwd, je kunt toch nooit 70 jaar oud worden met één en hetzelfde hart, dal daar nooit iets aan vernieuwd wordt, dat bestaat gewoon niet.

 

Trouwens, weet je hoe vaak je hart reeds geklopt heeft op je 70 ste jaar ? Reken maar uit , 72 keer per minuut in rust dan nog , bijna 3 miljard keer zonder stoppen, want dan kun je er niet meer van mee praten. Niet te geloven , die kleppen open en toe.

 

Conclusie : Het hart van een mens is sterk.

 

En nu nog een paar woordjes over de Madrivi, aan een gezonde mens geeft het gebruik van de Madrivi een weldoende massage , door die dubbele doorbloeding, worden de bloedvaten, gezuiverd van alle afvalstoffen die zwaarder wegen dan bloed, want dezen zinken ook naar beneden, zorgen voor cholesterol en zuivering in de spieren.

 

Bij mensen die ’s avonds steeds last hebben van krampen en dikken benen, ook dit verdwijnt spoedig en wanneer je 15 min. de Madrivi gebruikt net voor het slapengaan geniet je van een zalige nachtrust, woelen en het gevoel van beestjes in je benen is verdwenen. 3 maal in de week , 1 maal per dag , liefst ‘ s avonds en voor de rest van je leven, loop je op goede voeten.

 

Maar vooral, naar de diabetespatiënten is dit van groot belang, wanneer de eerste verschijnselen van gevoelloosheid zich voordoen is het hoog tijd om de Madrivi te gebruiken, want dit is het bewijs dat je bloedvaten aan het dichtslippen zijn. Daarom is de Madrivi een preventief toestel, het helpt ook om wonden zo snel mogelijk te genezen. De Madrivi geneest geen wonden. Geen enkel toestel ter wereld . Nee, je lichaam geneest zichzelf, maar door een dubbele toevoer van bloed wordt een dubbele toevoer van voedsel en zuurstof aangebracht waardoor de wonden dubbel zo snel genezen . Een diabeet die preventief de Madrivi gebruikt , 3 maal in de week , een kwartier per dag , die zal voor de rest van zijn leven geen wonden krijgen aan de voeten en neuropathie krijgt geen schijn van kans.

 

De suikerstroop mag geen kans krijgen om zich vast te zetten in je bloedvaten, door die versnelde, dubbele doorbloeding heeft deze geen kans om te bezinken. Ik heb dit hier nu allemaal uitgelegd op een eenvoudige ludieke manier , voor iedereen goed verstaanbaar en ik vindt dit zeer spijtig, dat zoveel mensen, invalide worden door geamputeerde lichaamsdelen.

We weten allemaal , dat die suiker in het bloed een sluimerende moordenaar is en toch kunnen we hier veel doen.

Een goede eetgewoonte, hemoglobine gehalte onder 7.5 en je bent al goed op weg, wij als diabeten zijn ongeneeslijk ziek , velen onder ons zullen vroegtijdig sterven ten gevolge van die suiker en toch moeten we steeds voor ogen houden:

1.we zijn hier allemaal op de wereld gezet

2.we zijn hier allemaal maar één maal

3.we hebben allemaal het leven gekregen

 

Je mag goed zijn voor een ander, maar op de eerste plaats, zorg goed voor jezelf.

 

Dank u, dat u dit tot het einde hebt gevolgd.

 

André.

 

 

 

 

 

 

Copyright André Vlaeminck © All Rights Reserved